HIT bij SOFT 2014 in San Sebastian, Spanje

Heemskerk Innovative Technology (HIT) was aanwezig op het 28e Symposium over Fusie Technologie SOFT 2014, dat van 29 september – 3 oktober gehouden werd in San Sebastian, Spanje. Remote Handling kwam in deze aflevering van de SOFT wat minder prominent in beeld. HIT was aanwezig met twee bijdragen in de postersessies.

HIT - SOFT 2014

Poster P2.104: “Measuring robustness of maintenance schedules in Fusion Remote Handling”, werd gepresenteerd door Pepijn Schoen van HIT. Poster P2.105: “Mapping ITER Port Plug maintenance workflow”, werd gepresenteerd door Dennis Ronden van FOM instituut DIFFER. Bij de posters was er ruimte voor een geanimeerd gesprekken met onder andere Alexis Dammann van ITER IO (foto) en met Marco van Uffelen van F4E.