logo

HIT bij ISFNT 2013 in Barcelona, Spanje

Gepubliceerd op 01 okt '13


Heemskerk Innovatieve Technology (HIT) was aanwezig op het 11th International Symposium on Fusion Nuclear Technology (ISFNT-11), gehouden van 16-20 September 2013 in Barcelona, Spanje.

photo_isfnt1Bij het symposium was ook een tentoonstelling, waar kennisinstellingen en bedrijven hun producten, technologieën en R&D mogelijkheden toonden. HIT was aanwezig in de ITER-NL stand en liet daar recente ontwikkelingen zien op het gebied van Remote Handling en onderhoudsanalyses met Virtual reality. Hoogtepunt was een nieuwe video met resultaten van de Remote Handling compatibility analyse van de ITER-Generic Upper Diagnostic Port Plug.

Bezoekers waren onder andere de Nederlandse ambassadeur in Spanje Kees van Rij, F4E-directeur Henrik Bindslev, Ciemat-directeur Joachim Sanchez en ITER-directeur Motojima. Al met al is het een heel succesvolle conferentie geweest.

HIT was ook aanwezig met verschillende bijdragen in verschillende postersessies. Zie posters P1-145, P1-150, P1-152, P3-007 en P3-152, in de poster programma:
http://www.isfnt-11.org/img/Programa_Final_ISFNT.pdf

ISFNT

Created by The Laboratory Network