logo

HIT op Vision & Robotics en RoboNED Conference 2012

Gepubliceerd op 30 jul '12


Heemskerk Innovative Technology was aanwezig met een kraam op de Vision & Robotics beurs dat gehouden werd op 5 en 6 juni bij NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven.

Op de beurs was er een ‘RoboNED plaza’ waar kennisinstituten en bedrijven hun R&D-mogelijkheden presenteerden, ondersteund door live demo’s. Samen met het FOM-instituut DIFFER, bemande HIT een kraam om recente ontwikkelingen in de remote handling-technologie te demonstreren.

Hoogtepunten waren een demonstratie van ‘haptic shared control’ toegepast op een uitdagende peg-in-hole taak en de samenwerking tussen twee master arms op volle schaal. De demonstraties trokken een doorlopende stroom van geïnteresseerde bezoekers aan, die soms in de rij moesten staan om aan de beurt te kunnen komen.

roboned-conference

Created by The Laboratory Network