logo

Een nieuw kantoor – een nieuwe broedplaats voor innovatieve ideeën

Gepubliceerd op 10 okt '10


Sinds 1 oktober 2010 werkt HIT vanuit een nieuw kantoor, gelegen aan de Jonckerweg 12 in Noordwijk. Dit bedrijfsverzamelgebouw is centraal gelegen en is bovendien goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Het technische hart van the European Space Agency (ESA) – the European Space Research and Technology Centre (ESTEC) – ligt om de hoek.

Door de explosieve uitbreiding van HIT waren we het oude kantoor ontgroeid en hadden we behoeft aan meer ruimte. Die hebben we gevonden in dit recent opgeleverde kantoorcomplex. Binnenkort zal een officiële opening gehouden worden.

Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe locatie!

Zie ook onze Contact-pagina voor alle gegevens.

Created by The Laboratory Network