Kick-off Virtual Slave project

Gepubliceerd op 06 feb '09

Op 13 mei j.l. vond bij het Heemskerk Innovative Technology kantoor te Rijswijk de aftrap plaats van het Virtual Slave project.

Binnen het Virtual Slave project richt een consortium van Dutch Space, Heemskerk Innovative Technology en TreeC zich op de ontwikkeling van een simulatie tool waarmee naast de kinematica ook de dynamica en fysieke interactie van vanuit CAD-programma’s geïmporteerde omgevingen en ontwerpen gesimuleerd kan worden.

De toepassing van de Virtual Slave is veelzijdig; de Virtual Slave leent zich voor gebruik tijdens het ontwerpproces, het valideren van onderhoudsplannen, het trainen van operators en operationele ondersteuning tijdens de uitvoering van onderhoudsactiviteiten.

kick-off-virtual-slave